top of page
over mij anders-01.png

Hey! Ik ben Ilja.

Geboren en zo goed als getogen in Brabant, maar intussen verkast naar het mooie Drenthe.
Ik probeer fit te blijven door met mijn rolschaatsen het skatepark onveilig te maken. Wanneer ik niet rollend aan het stunten ben, schoffel ik woest wat onkruid weg in de moestuin, struin ik kringloopwinkels af naar leuke vintage vondsten of sta ik met een wijntje in mijn hand te genieten van live bands. Mijn ideale vakantie is weg met onze zelfgebouwde camper!
Ik ben ook heel goed in niks doen. Ik zit erop!

over mij coach-01.png

Ik ben coach

Diploma's op zak, werkervaring met vooral creatieve duizendpoten of HSP'ers en klaar om mijn coaching skills in te zetten om jouw leven van een zesje naar een dikke negen te krijgen!


Rake vragen, humor en creatief denken, dat is mijn stijl.

over mij vormgever-01.png

Ik ben vormgever

Al 25 jaar speel ik met vormen, kleur en lettertypes. Door deze op de juiste manier te combineren kom je tot een huisstijl.


Op dit moment ben ik niet meer werkzaam als vormgever, maar het kan goed zijn dat dit vuurtje weer een keer gaat branden.

Vraag er me gewoon naar als je mij als vormgever wilt voor jouw merk.

over mij docent-01.png

Ik ben docent

Op een moment in mijn leven was ik het beu om zelf steeds degene te zijn die mooie dingen mocht maken, ik wilde dit ook anderen leren. Intussen heb meer dan 1000 studenten alles mogen leren op het gebied van vormgeven, tekenen en kleur.

Soms steekt de docent de kop weer op, wanneer ik een leuke, creatieve opdracht voor jou mag verzinnen.

over mij maker-01.png

Ik ben maker

Al van kinds af aan ben ik bezig met tekenen en knutselen. Ik wilde dan ook modetekenaar worden. En later bij een tijdschrift werken. Allebei nooit gedaan.

Nu teken en schilder ik nog steeds en dat uit zich onder andere in linodruk prints, unieke tekeningen en beschilderde vazen.

Dit creatieve brein is niet gemaakt om alleen maar achter de computer te zitten!

wie ben jij.png

Wie ben jij?

Het lijkt me leuk om jou te leren kennen! Ben je net zo multi passionate als ik ben? Of misschien ook creatief, HSP of gewoon heel erg benieuwd naar wat ik voor jou kan doen?

Plan dan eens een kennismaking in via mijn online agenda. Ik ben benieuwd naar wie jij bent!

Wie is Ilja?: What I Do
bottom of page