Ilja tussen blokken.jpg

een-op-een dag

Binnen één dag de basis van jouw sterke merk

Je bent als creatieve ondernemer al een tijdje aan de weg aan het timmeren, maar het wil niet echt lekker van de grond komen. Jouw mooie aanbod staat klaar om gekocht te worden door blije klanten. Maar waar blijven ze? Geen zorgen: die klanten die zijn er. Ze moeten alleen eerst nog jouw bedrijf leren kennen en fan worden. En dat kan alleen als je bedrijf een duidelijke, sterke merkidentiteit heeft. 

Ben je eraan toe om nu eens écht aan de slag te gaan met jouw bedrijf? Achter je product vandaan te komen en zelf in de spotlight te stappen? Een stevige fundering te leggen, zodat je eindelijk die leuke klanten gaat aantrekken? Boek dan een een-op-een dag!

 

Wat gaan we doen?

Tijdens de een-op-een dag gaan we samen intensief aan de slag met de basis van jouw sterke merk. Van tevoren ontvang je een vragenlijst die je mag invullen. Hierdoor wordt zichtbaar wat jouw knelpunten zijn en waar we ons op de een-op-een dag op gaan focussen. De dag zelf vullen we creatief en visueel in. Brainstormen, uittekenen, opschrijven, een moodboard maken: net wat voor jou werkt en wat jij nodig hebt.

 

Stop met aankloten en begin met ondernemen!

 
Ilja tekenen 02.jpg

De fundering van je bedrijf is gegoten in beton

Ben je klaar voor meer klanten en meer omzet?

Na de een-op-een dag heb jij glashelder wie je bent, wat je doet, waarom je dit doet en wie je doelgroep is. Jouw bedrijf heeft een knetterstevige fundering waarop je verder kunt gaan bouwen. Je weet precies hoe jij je bedrijf neerzet op een manier die écht bij jou past. 

 

De een-op-een dag

✓ Duurt in totaal 5 uur
✓ Is inclusief koffie, thee, snacks en lunch
✓ Is bij mij thuis in mijn werkruimte of in de tuin
✓ Zit bomvol creativiteit
✓ Is mega gezellig!

En dan… Houdoe en succes ermee? Zeker niet! Een week na de een-op-een dag hebben we een follow-up via Zoom. Dan heeft alles bij je kunnen landen en bespreken we hoe het gaat, of er nog dingen zijn waar je tegenaan loopt en waar ik je eventueel nog mee kan helpen.

 

EEN-OP-EEN DAG
JOUW INVESTERING: €495 (ex btw)

 
Ilja zittend horizontaal.jpg

Wie is Ilja?

Ik ben een no nonsense, creatieve, multi-passionate ondernemer die allergisch is voor beige. Ik geloof niet in hokjes en zie mensen voor wat ze zijn. Jij bent jij en dat is mega interessant om in te duiken. Pas dan kunnen we een merk neerzetten wat supervet is, terwijl jij dicht bij jezelf blijft.

 

Veelgestelde vragen

Jij hebt vragen, ik heb de antwoorden

 

Is de een-op-een dag alleen voor creatieve ondernemers?

Het belangrijkst is dat je ondernemer bent. Ik help voornamelijk creatieve ondernemers, maar zit je in een andere branche en ben je eraan toe om van jouw bedrijf een sterk merk te maken? Neem dan gerust contact met me op!

Kan de een-op-een dag ook bij mij thuis plaatsvinden?

Als je dat graag wilt dan kan dat. Wel is het belangrijk dat er voldoende ruimte is en rust (dus geen kinderen aanwezig bijvoorbeeld).

Kan ik mijn visuele branding aan jou uitbesteden?

We kunnen samen aan de slag gaan met jouw Sterk Merk en die van A tot Z neerzetten. Dat wil zeggen van de basis tot en met jouw merkverhaal, visuele identiteit en templates voor social media. Benieuwd? Kijk dan eens bij het Sterk Merk traject.

Kan ik ook de een-op-een dag doen als ik nog geen ondernemer ben, of pas net begonnen?

Ik werk in principe alleen met ondernemers die al wel een bedrijf hebben, maar wat maar niet wil groeien. Natuurlijk kunnen we altijd even kijken naar wat jij nodig hebt en of ik je op een andere manier kan helpen. Boek bijvoorbeeld een sparsessie met me in.

Ik weet nog niet precies wat ik wil verkopen. Kan ik dan wel starten?

Het is wel belangrijk dat je al een aanbod hebt. Heb je nou juist heel veel ideeën, of doe je al heel veel onder één paraplu, maar vind je het lastig om daar een vorm in te vinden? Dan kan ik je juist heel goed helpen!