top of page
ilja hurkend-02.png

Een-op-een dag

Van "all over the place" duizendpoot naar een bedrijf wat niet in één hokje te vangen is. En dat binnen een dag!

Iedereen zegt tegen je dat je je gewoon op één ding moet focussen. Dat je moet kiezen. Ik vind dat onzin! niet iedereen hoeft een specialist te zijn. Wanneer jij meerdere talenten en interesses hebt, kun je die gewoon combineren binnen jouw bedrijf. Of meerdere bedrijven.


"Ja maar niemand snapt het!"
Jawel. Je hebt alleen jouw verhaal nog niet duidelijk. Die klanten zijn er echt wel, ze moeten je alleen nog leren kennen en fan van je worden!

  • Ben je eraan toe om nu eens écht aan de slag te gaan met jouw bedrijf?

  • Zelf in de spotlight te stappen en de wereld te laten zien dat jij een bedrijf hebt wat niet in een hokje te vangen is?

  • Een stevige fundering te leggen, zodat je eindelijk die leuke klanten gaat aantrekken?

Een-op-een dag: About
Ilja tekenen 02.jpg

Wat gaan we doen?

Tijdens de een-op-een dag gaan we samen intensief aan de slag met de basis van jouw onderneming. Van tevoren ontvang je een vragenlijst die je mag invullen. Hierdoor wordt zichtbaar wat jouw knelpunten zijn en waar we ons op de een-op-een dag op gaan focussen. De dag zelf vullen we creatief en visueel in. Brainstormen, uittekenen, opschrijven, een moodboard maken: net wat voor jou werkt en wat jij nodig hebt.

Stop met aankloten en begin met ondernemen!

Na de een-op-een dag heb jij glashelder wie je bent, wat je doet, waarom je dit doet en wie je doelgroep is. Jouw bedrijf heeft een knetterstevige fundering waarop je verder kunt gaan bouwen. Je weet precies hoe jij je bedrijf neerzet op een manier die écht bij jou past. 

Een-op-een dag: Welcome
Een-op-een dag: Testimonials

De een-op-een dag bij Ilja was super leuk en inspirerend. Het contact met Ilja heb ik als heel prettig persoon ervaren en ook echt een creatieveling zoals ik. Dan spreek je dezelfde taal en dat is heel prettig.
Ze is direct, zegt echt wat ze denkt met een leuk gevoel voor humor. Ze luistert goed en ze stelde goede, gerichte vragen om helder te krijgen waar ik naartoe wilde met mijn bedrijf en het helder krijgen van mijn doelgroep en kernwaarden. Dit doet ze niet alleen door vragen te stellen, maar ook op een creatieve manier brainstormen met post-its en een moodboard maken.
Het was een waardevolle dag voor mij, heb hier veel aan gehad en een heel stuk wijzer huiswaarde gegaan eind van de dag.

Nicky | Houtschrift

ilja zittend-03_edited.png

de een-op-een dag concreet


✓ coaching van 10:00 tot 15:00
✓ Is inclusief koffie, thee, snacks en lunch
✓ Is bij mij thuis in mijn werkruimte
✓ Zit bomvol creativiteit
✓ Is mega gezellig!

En dan… Houdoe en succes ermee?

Zeker niet! Twee weken na de een-op-een dag hebben we een follow-up van maximaal een uur via Zoom. Dan heeft alles bij je kunnen landen en bespreken we hoe het gaat, of er nog dingen zijn waar je tegenaan loopt en waar ik je eventueel nog mee kan helpen.

Een-op-een dag: About

Veelgestelde vragen

Jij hebt vragen, ik heb de antwoorden

Is de een-op-een dag alleen voor multi -passionate ondernemers?

Het belangrijkst is dat je ondernemer bent. Ik help voornamelijk multi-passionate ondernemers, omdat ik dat zelf ook ben en daar naar mijn mening nog veel te weinig begeleiding voor is.

Kan de een-op-een dag ook bij mij thuis plaatsvinden?

Als je dat graag wilt dan kan dat. Wel is het belangrijk dat er voldoende ruimte is (grote tafel om aan te werken en rust (dus geen kinderen aanwezig bijvoorbeeld). De reistijd moet wel binnen een uur enkel blijven, anders is mijn eigen energie al op.

Kan het ook via zoom?

Liever niet. We hebben dan niks tot onze beschikking om ook creatief en beeldend aan de slag te gaan. Wil je toch mijn hulp via zoom? Boek dan losse coachsessies.

Kan ik ook de een-op-een dag doen als ik nog geen ondernemer ben, of pas net begonnen?

Ik werk in principe alleen met ondernemers die al wel een bedrijf hebben, maar wat maar niet wil groeien. Natuurlijk kunnen we altijd even kijken naar wat jij nodig hebt en of ik je op een andere manier kan helpen. Boek bijvoorbeeld een sparsessie met me in.

Ik weet nog niet precies wat ik wil verkopen. Kan ik dan wel starten?

Nee dat geeft helemaal niks! Heb je nou juist heel veel ideeën, of doe je al heel veel onder één paraplu, maar vind je het lastig om daar een vorm in te vinden? Dan kan ik je juist heel goed helpen!

Een-op-een dag: FAQ
bottom of page